ZIMER marketplace

Ai un magazin online sau mai multa marfa decat poti vinde dar vrei mai multa expunere pentru produsele ce le comercializezi? Esti importator dar nu vrei sa iti bati capul cu un magazin online?

Cum te pot ajuta sa vinzi pe zimer.ro?

ZIMER inseamna un magazin online complet, un magazin unde sigur poti vinde si tu. Inainte de a ne contacta asigura-te ca ai un sistem prin care poti gestiona stocurile si preturile.


Un altfel de marketplace, o mana de ajutor trimisa catre tine, catre magazinul tau sau catre depozitul tau. Dupa cum vezi avem la dispozitie o gama larga de posibilitati-categorii.
Nu vrem sa reinventam roata ci doar sa oferim clientului final un produs bun la un pret corect, fara comisioane de marketplace care sa umfle pretul final.

De ce ai nevoie?

De produse pe stoc, de dorinta de a vinde mai mult si feed-ul cu produse.

Care este diferenta dintre zimer.ro si un marketplace obisnuit?
Este simplu, tu nu esti un comerciant obisnuit pe zimer.ro ci prin intrarea in programul zimer.ro devi furnizor zimer.ro. Nu trebuie sa blochezi stocuri sau bani pe drum. Trebuie doar sa ai grija de garantia produselor. De restul ne ocupam noi.

Pasul 1
zimer.ro primeste comanda
Te contactam pentru a verifica daca nu cumva s-a strecurat o greseala in feed-ul cu stocurile ce ni-l trimiti periodic si ca ai produsul.Daca totul este in regula ne trimiti factura si apoi iti dam datele pentru pregatirea coletului.

Pasul 2
Curierul nostru vine la tine. Ii dai coletul si aici treaba ta s-a incheiat.

Pasul 3
Coletul ajunge la client si toata lumea este fericita.

Pentru mai multe informatii asteptam cu nerabdare mailul tau la b2b[at]zimer.ro